Salt & Sill, Klädesholmen

UMGÅS, BADA, ÄT, BO & NJUT

Wenall Surf startar nu sin SUP uthyrning på ett av västkustens vackraste platser bara 7 mil från Göteborg. Längst ut på Tjörns västsida beläget på Klädesholmen, finner du Salt & Sill. Ett flytande hotell. Magi uppstår när man sätter dit våra fina design SUPar - vilken kombo!

En riktig skärgårdspärla som formats av passion för mat och människor. På denna destination njuter du av mat med inspiration från havet, samtidigt som du efter en mättad mage kan vaggas till sömns av vågorna. Salt och Sill ger dig möjlighet att inte bara äta vid havet, utan även sova på det. Hälsa på oss och avnjut det bästa kusten har att erbjuda. 

Ta en sväng med SUPen, ta med er lite picknick (från Salt & Sill) och varför inte paddla ut till olika öar? Ta ett dopp i havet och kliv in i en värmande bastu. En plats för umgänge och avkoppling. Toppa dagen med en smakupplevelse i skärgårdsmiljö med delikatesser från hav & land. Bo intill havet. Bastuflotte och bubbelbad. Du kan även hyra cykel och se den otroligt vackra skärgårdsmiljön.

Förresten, de har även konferensanläggning. Kika på fotona nedanför. Helt magiskt. Längst ned ser du Åsa Liljedahl (driftchef från Salt & Sill) och Tina Wenäll (ägare av Wenall Surf).

Håll utkik på våra sociala medier, för här måste vi så klart hålla en kurs i sommar och efteråt ta en after beach och blicka ut mot havet. Vilken livskvalitet! Finns det något finare än Sverige på sommaren? 🇸🇪☀️👙

Varmt välkomna! 

Kom och besök oss snart, varmt välkomna. ALOHA 🌴