Selma Spa, Sunne

Wenall Surf samarbetar nu med Selma Spa och har sin SUP verksamhet nere vid stranden, bara 500 meter från hotellet. Visste du att det här är Sveriges första spa? Kolla in bilderna nedan, vilken fantastisk miljö. God mat. Trevlig personal. Det finns t.o.m. utomhusgym, beach volley, och en massa andra roliga aktiviteter. Stort tack till Selma Spa, med personal för trevligt bemötande och en fantastisk weekend. Hit reser vi gärna igen! 

Välkommen till en plats där aktivitet och avkoppling går hand i hand. Selma Spa i värmländska Sunne bjuder in dig till en skön paus i vardagen där du bestämmer tempot och dagens agenda. Vi ligger vackert belägna, omgivna av grönskande natur och Fryken glittrandes utanför de stora glaspartierna, och erbjuder såväl spa, hotell och gym som restaurang, bar och trevliga mötesrum. Det gör Selma Spa till en underbar plats oavsett om du planerar en romantisk weekend med din partner, en härlig spadag med vännerna eller en givande konferensresa tillsammans med kollegorna.

Njut av Nordens bredaste utbud av spabehandlingar

På vårt inbjudande hotell med spa kan du ta del av ett brett utbud av sköna behandlingar. Välj mellan alltifrån välgörande kroppsbehandlingar så som helkroppsmassage, gravidmassage och fotmassage till lyxiga ansiktsbehandlingar, sparitualer eller färgning av bryn och fransar. Vi använder oss av exklusiva produkter från det svenska varumärket Maria Åkerberg Deepskin Organics, vilka du även kan köpa med dig hem om du vill behålla den avkopplande känslan så länge som möjligt. Vi vill vara det självklara valet för dig som vill unna dig en eller flera dagar på ett hotell med spa och ser fram emot att få ge just dig din välbehövliga paus i vardagen.

 En plats för välmående

Förutom att kunna njuta av en harmonisk spaanläggning med olika bastutyper, behandlingar och flera pooler både inomhus och utomhus, är Selma Spa en utmärkt plats för dig som gillar att röra på dig. Besök hotellets fitnessanläggning där du både kan delta i gruppass eller träna på egen hand i gymmet med maskiner och fria vikter. Eller varför inte ta en löptur i de närliggande motionsspåren? Här finns något för alla. Oavsett om du väljer vila eller träning så blir det perfekta avslutet på dagen en middag på Restaurang Smak och en god natts sömn i något av våra hemtrevliga rum och sviter.

Välkommen!