Sillvik Strand Café, Torslanda, Göteborg

Nu öppnar vi upp SUP uthyrning i Torslanda på Sillviksvägen, ligger nära beachen. Fantastiskt roligt att ha uthyrning på ytterligare ett ställe i Göteborg!!! Milad och Sivan är de nya caféägare sedan ett par veckor tillbaka. De startade nu i somras och har tagit över caféet. Det var en surfkund till oss som tipsade dem att de borde ha mina brädor då de befinner sig vid stranden och att det är perfekt för uthyrning där.

Just nu har vi 4 st SUPar på plats, så om man vill boka så får man ringa till dem på 070-767 96 74 eller maila; info@sillvikstrandcafe.se. Man ska även kunna boka in sig på kurser och privatlektioner. Ta gärna med egen flytväst om du har, för det finns i begränsat antal. Öppettider är mellan kl.09-19 mån-sön. De har varm mat, sallader, smörgåsar, kalla och varma drycker. Dubbelkolla gärna deras hemsida för mer detaljerad information. De har dessutom en takterass och även platser så att man kan sitta utomhus.

Det är en långgrund sandstrand, och ovanför badplatsen finns även en lekplats. Vid sidan av sandstranden finns det klippor också, badstegar, och toaletter. Beach volley nät finns utanför caféet, så det här kommer bli riktigt bra!!! Vet inte om det finns boll att hyra i dagsläget, så tag med egen boll...

🌴🥥🌸

Nedan ser ni foton från stranden och caféet. Har tyvärr inga bra strandfoton, då det var tidig morgon jag var där med min Siberian Husky, så om någon har en bra bild får ni gärna skicka det... Mer bilder kommer snart! 

*Hundar är ej tillåtna på badplatsen, därav gick jag inte ända ned till stranden...

Stort lycka till och grattis till de nya café-ägarna som precis tagit över!!! Välkomna att hyra SUP 🌊🏄🏝️

---

---

---

---

---

 

---