Smarholmen, i Kungsbacka

Här driver jag min enskilda firma sedan 2018 "Smarholmens Surf & SUP". Tidningen Vagabond har nu skrivit att Smarholmen är med på listan över "Bästa badplatserna som för tankarna till Medelhavet". Smarholmen kom på plats nr 2 🏖🥰

Smarholmens Badplats har sandstrand och klippor, handikappramper, och fantastisk utsikt med flera badplatser med badstege. Missa inte att gå ut på udden, där finns en till liten sandstrand och längst ut till höger på udden finns en mysig plats med bord och bänkar och badstege. Det finns även en kiosk där de serverar våfflor, smörgås, och annat gott. Bakom kiosken finns en liten antikaffär. Ett par hus bort ligger en loppis.

---

SUP uthyrningen ligger vid första sandstranden, ofta är det drop-in och "self service" som gäller om vi inte är på plats. Om du behöver låsa upp SUParna, låna flytväst, eller har frågor ring ägaren Tina på 0760-226940. Drop-in kostar 100kr/halvtimme, alltså 200kr/timme. Vi har även kurser, privatlektioner (500SEK), och events. "Smarholmens Surf och SUP" har samma ägare som till Wenall Surf (e-handel butik där vi säljer design SUPar). Under högsäsong finns det  ibland uthyrning för stora/gigantiska badleksaker. Om du vill hyra Skimboard ring innan, inte alltid vi tar ner allt till beachen. Våtdräkt, våtskor, och våthandskar finns att hyra. Vi anordnar SUP kurser året runt, även vintertid, och ibland är det t.o.m. isflak som vi puttar undan. Boka in en lektion, så går vi igenom säkerhet, och teknik hur man paddlar för dig som är nybörjare. 

---

Toaletter finns som är handikappanpassade, och platsen är barnvänlig med både långgrunt bad på första sandstranden och flera olika bryggor där man kan fiska krabbor. Det finns två parkeringsplatser, så testa att köra ända ned till havet och parkera. Ungdomar från en förening tar betalt och det kostar 40kr/dag. Om det är superfint väder, var ute i god tid för då kan det vara mycket folk och parkering full. Det märks dock inte på stranden, då alla sprider ut sig på de olika badplatserna. Väldigt fin omgivning och folk blir förvånade att det är så fint och klart vatten här vid fint och soligt väder. Det finns även beach volley nät, kom ihåg att ta med egen boll.

---

Badvattnet Smarholmen är registrerat som EU-bad av Kungsbacka kommun. Det är tillåtet att parkera här med husbil. Spana in vår Facebook & Instagram för vi har en massa roliga foton & videos på många av våra kunder sedan starten år 2018. Tagga oss gärna med roliga foton.

---

#smarholmenssurfochsup 

Varmt välkomna!

---