Varbergs Kusthotell

Vi öppnar nu upp vår SUP uthyrning på ett av våra absoluta favorit hotell, Varbergs Kusthotell. Om ni inte har varit här, så är det ett måste. Läs nedan och kika på fotona, vilket ställe. Varberg är Sveriges surfmetropol. Här hittar du Sveriges bästa, till och med norra Europas bästa surfing enligt många surfentusiaster. Varberg är Sveriges surf mecka nr 1. 

VÄLKOMMEN TILL HAVET OCH VARBERGS KUSTHOTELL

Här inspirerar havet och horisonten till saltstänkta stunder, matupplevelser, träning, havsnära boende och avslappnande spa-ritualer med havsvattnet som är vår viktigaste ingrediens. Bara 52 steg från havet.

HAVET ÄR ALLT. I ALLT VI GÖR.

Här är havet alltid närvarande. I vårt Thalasso-spa med havsvatten såväl som i restaurangen med närlagad mat från hav och inland. Här kan du hämta energi och styrka genom träningspass eller njuta av välgörande stunder i vårt Thalasso-spa. Det här är Sveriges enda Thalasso-spa där Kattegatts saltvatten och tångruskor vävs in i varje upplevelse och bidrar med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. 

Här kan du njuta av kallbad, vår uppvärmda havsvattenpool, ångbastu, spabehandlingar och mycket mer. Vi förädlar de spa- och kurtraditioner som funnits lokalt i Varberg i mer än 200 år.

NYHET - INFRARÖD BASTU

Varmt välkomna att boka en stund i vår helt nya infraröda bastu.

En infraröd bastu erbjuder många hälsofördelar, från en djupgående rensande detoxsvett till smärtlindring, mindre trötthet och bättre sömn. Den infraröda bastun använder värmevågor för att värma upp din kropp direkt, så du behöver mindre värme för att få en mer intensiv svettning. IR-bastun bokas som en 30-minuters behandling och finns även som DUO-behandling.

RÅVAROR FRÅN NÄROMRÅDEN

I vår restaurang, bar och uteservering är atmosfären avspänd, inredningen trivsam och vår meny omsorgsfullt komponerad med smaker från hav och säsong tillsammans med råvaror från våra omgivningar. Oavsett om du börjar dagen med vår frukost, lunchar med utsikt över Kattegatt eller bokar en kvällssupé med vännerna - så är du välkommen till bords. 

NYHET - UTEKÖK

En nyhet för i år är att utebaren har ett eget utekök med en egen meny. Här kan du njuta av somriga rätter och svalkande drycker. Välkommen på drop-in vid fint väder. 

VÄLKOMNA HIT I SOMMAR!

AFTER BEACH. SPA. HAV. SAND. SUP. SURF. SOMMAR.

🌴🌴🌴